PRODUSE
Coșul tău

Aragaz cu 4 ochiuri Hansa și cuptor electric cu ventilator, FCMX582509

Aragaz cu 4 ochiuri Hansa și cuptor electric cu ventilator, FCMX582509
Stoc epuizat
Aragaz cu 4 ochiuri Hansa și cuptor electric cu ventilator, FCMX582509
Produsul beneficiază de livrare cu verificare colet. Vă rugăm să verificați ambalajul, produsul și accesoriile atunci când îl preluați de la firma de curierat.
1.449 Lei
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
  • Model: FCMX582509
  • EAN: 5906006552695
Credit module TBI Bank RO 1.1.2

87.19 Lei x 24 rate

Aragaz cu 4 ochiuri Hansa și cuptor electric cu ventilator, FCMX582509

Tip plita - Pe gaz

Tip cuptor - Electric

Programator Ts

Datorita comenzilor cu senzori, panoul de comanda este foarte ușor de monitorizat și utilizat. Cu ajutorul programatorului Ts cu senzor, monitorizarea timpului de preparare și setarea timpului de oprire a cuptorului se realizează deosebit de ușor.

Grătare din fronta stabile

Grătarele din fonta robuste, stabile și foarte ușor de curățat asigura utilizarea confortabila și în siguranță.

Supapa de siguranță

Plita vă întrerupe imediat alimentarea cu gaz în cazul stingerii accidentale a flacării. Astfel, procesul de preparare se vă desfășură în siguranță.

Capac din sticla

Capacul de protecție special realizat din sticla asigura siguranță și confort în timpul utilizării aragazului.

Rotisor electric

Un accesoriu util pentru obținerea unor fripturi cu crusta crocanta aurie, destinat în special preparării cărnii de pasare. Pentru rezultate optime, se recomanda utilizarea împreună cu grillul sau împreună cu acesta și cu funcția de încălzire în partea superioara (super rotisare).

Sistem catalitic

Sistemul catalitic, ale cărui garnituri catalitice înlocuibile și ușor de montat absorb grăsimea și impuritățile, contribuie la menținerea curățeniei cavitații cuptorului.

Grătare laterale

Grătarele din inox asigura susținerea ferma a tăvilor de copt din interiorul cuptorului, fiind ușor de culisat pentru introducerea și scoaterea din cuptor. Aceste grătare sunt detașabile și pot fi spălate în mașină de spălat vase.

Aprindere electronica de la buton

Aceasta soluție inovatoare asigura întotdeauna aprinderea fară efort, imediata și eficienta a arzătoarelor. Daca se întâmplă că flacăra să se stingă accidental, plita o reaprinde automat.

Convecție

Ventilatoarele facilitează distribuția uniforma a căldurii în jurul alimentelor, ceea ce îndepărtează stratul de aer rece din jurul acestora, pentru o preparare mai uniforma, mai rapida și la o temperatura mai mica decât în cazul cuptoarelor convenționale.

Preîncălzire rapida

Puteți utiliza aceasta funcție pentru atingerea temperaturii dorite în cel mai scurt interval de timp posibil. Cuptorul se încălzește la o temperatura de 150 °C în decurs de 4 minute, adică cu 20% mai rapid decât intervalul standard de încălzire. Acum vă puteți concentra atenția asupra gătitului, fară a mai așteptă încălzirea cuptorului la temperatura necesara. Încălzirea preparatelor este, de asemenea, mai ușoară și mai rapida.

Decongelare

Aceasta este o funcție speciala, ideala pentru decongelarea unei multitudini de alimente, precum carnea, pestele, pâinea și prăjiturile. Oricând la îndemăna.

Grill

Aceasta funcție este o soluție deosebit de eficienta pentru persoanele care prefera alimentele preparate la grill, facilitând considerabil frigerea alimentelor precum pestele, kebabul sau carnații.

Sertar pentru depozitarea vaselor de dimensiuni mari

Sertarul din partea inferioara a cuptorului, montat pe roti pentru a fi mai ușor de deplasat, este locul ideal pentru depozitarea cratițelor, oalelor și tigăilor pentru prăjire.

Rețete pe ușa

Rețetele de pe interiorul ușii cuptorului oferă informații practice privind tipurile de alimente, temperatura și timpul de preparare.

Capacitate XXL

Cavitatea cuptorului, care are capacitatea de 66 de litri, a fost conceputa pentru a fi cât mai încăpătoare posibil, astfel încât dumneavoastră să puteți introduce cu ușurință vase de dimensiuni diferite și pentru a se facilita curățarea acesteia.

Sticla reflexiva

Sticla reflexiva din interiorul ușii reduce semnificativ temperatura exteriorului acesteia. Datorita ușii cu trei straturi de sticla și sistemului de răcire special, partea frontala a cuptorului rămâne mai rece și, în consecință, este mai sigura.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun