PRODUSE
Coșul tău

Aspirator cu sac Albatros Latina 80 Eco

Aspirator cu sac Albatros Latina 80 Eco
Aspirator cu sac Albatros Latina 80 Eco
Aspirator cu sac Albatros Latina 80 Eco
Aspirator cu sac Albatros Latina 80 Eco
Aspirator cu sac Albatros Latina 80 Eco
Aspirator cu sac Albatros Latina 80 Eco
Aspirator cu sac Albatros Latina 80 Eco
Produsul beneficiază de livrare cu verificare colet. Vă rugăm să verificați ambalajul, produsul și accesoriile atunci când îl preluați de la firma de curierat.
299 Lei
  • Disponibilitate: În stoc
  • Model: LATINA80
  • EAN: 6425053009581

Aspirator cu sac Albatros Latină 80 Eco

Eficientă sporită - 180 W putere de absorbție

 Funcționalitate, fiabilitate, eficientă, ușurință în utilizare!

Aspiratorul Albatros Latină Eco încorporează toate aceste caracteristici și devine aliatul tău de nădejde în casă!

Cu un motor de 800 W, acesta are o putere de absorbție de 180 W și îți asigura curățenia perfectă în cel mai scurt timp.

Filtru HEPA

 TEHNOLOGIA HEPA este una dintre cele mai noi inovații în ceea ce privește dotările unui aspirator, traducându-se că “eficientă ridicată pentru particule”.

Filtrul HEPA are rolul de a reține cele mai fine impurități din aer, fiind indicat în folosire în special persoanelor alergice la praf sau celor care suferă de astm.

Cu ajutorul aspiratoarelor cu filtru HEPA te bucuri de o curățenie perfectă, asiguri un aer sănătos în casă pentru ține și cei dragi și beneficiezi de eficientă maximă.

Sac textil - reutilizabil

 Economisește timp și bani! Nu trebuie să îți mai faci griji pentru achiziționarea sacilor compatibili cu aspiratorul tău. Acesta este dotat cu sac textil de 3 litri care poate fi reutilizat oricând.

Pentru o aspirare cât mai bună și pentru a crește eficientă acestuia, golește sacul de praf înainte de a se umple!

Tub metalic telescopic

 Cu ajutorul tubului telescopic te asiguri că depui minim de efort atunci când aspiri! Nu trebuie să te mai apleci, nu vei mai avea dureri de spate și vei putea curată și locurile greu accesibile.

În plus, rază de acțiune va fi mult mai mare, iar timpul alocat curățeniei se va micșora considerabil.

Control al puterii

 Vrei doar să reimprospatezi aerul din casă și să scapi de praf? Sau ai nevoie de o curățenie generală pentru că cei mici au lăsat urme după partidele de joacă?

Aspiratorul Albatros are soluții pentru fiecare nevoie a ta! Acesta este dotat cu buton de control al puterii, așa că tu decizi cât de mare vrei să fie puterea de aspirare în funcție de gradul de murdărie al spațiilor aspirate.

Rază mare de acțiune

 Aspiratorul este dotat cu un cablu retractabil de 5 metri ce îți permite să aspiri cu ușurință fiecare camera fără a fi nevoit să-l conectezi tot timpul la o altă priză din apropiere.

Deasemenea, rotația furtunului la 360 grade îți asigura ușurință în utilizare și minim de efort depus în momentul curățeniei.

Accesorii incluse

 Fie că vrei să aspiri gresia, parchetul, covoarele sau să cureți canapeaua. Fie că vrei să te asiguri că fiecare colț din casă este perfect curat, aspiratorul Albatros este alegerea potrivită!

Pentru că ai incluse perii pentru fiecare întrebuințare a ta:

Perie pentru covoare și podele Perie pentru spații înguste (2 în 1)

Soft Start

 Aspiratorul deține funcția SOFT START. Asta înseamnă că aspiratorul pornește încet, permițând motorului și pieselor conexe să se încălzească treptat.

Astfel, se asigura o mai bună funcționare a aparatului, se prelungește durata de viață a acestuia iar tu vei avea un consum de energie electrică mult mai mic.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun