PRODUSE
Coșul tău

Aspirator fără sac Daewoo, RCC120L

Aspirator fără sac Daewoo,  RCC120L
Aspirator fără sac Daewoo,  RCC120L
Stoc epuizat
Aspirator fără sac Daewoo,  RCC120L
Aspirator fără sac Daewoo,  RCC120L
Aspirator fără sac Daewoo, RCC120L
Produsul beneficiază de livrare cu verificare colet. Vă rugăm să verificați ambalajul, produsul și accesoriile atunci când îl preluați de la firma de curierat.
169 Lei
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
  • Model: RCC120L
  • EAN: 8806323385556

Aspirator fără sac Daewoo

Pentru orice gospodină curățenia este o preocupare permanentă. De aceea Daewoo pune la dispoziție modele din ce în ce mai practice și performanțe, știind că aspiratoarele sunt printre cele mai căutate și utilizate electrocasnice de pe piață.

Aspiratoarele Daewoo îndeplinesc toate cerințele de eficientă, pot curată covoarele, tapițeriile și orice tip de suprafață datorită sistemului de filtrare și colectare a prafului.

Sistemul de aspirare cyclonic presupune separarea particulelor de praf prin forță centrifugă, favorizând eliminarea lor prin sistemul de filtrare.

Cu alte cuvinte, aer curat și proaspăt în locuința ta, costuri reduse cu consumabilele, curățarea facilă a containerului de praf și poți spune „Adio” mirosului neplăcut emis de aspiratoarele clasice.

Efficient Brush

Cu peria aspiratorului Daewoo, suprafață și capacitatea de absorbție vor fi mult mai mari.

Este alegerea celor mai exigienti clienți pentru o curățare eficientă, având o alunecare ușoară pe orice tip de suprafață și facilitând accesul sub mobilier.

Poziția cu peria în afară este proiectată pentru zonele netede, iar poziția cu peria retrasă este ideală pentru covoare și mochete.

Filtru HEPA

Filtrul HEPA (High Efficiency Particulate Air) este extrem de folositor mai ales atunci când în casă locuiesc persoane alergice la praf și polen sau care suferă de astm.

Filtrul HEPA îmbunătățește semnificativ calitatea aerului prin eliminarea impurităților și prin împiedicarea mizeriei de a se împrăștia în încăpere.

Swivel Hose

Pentru a fi ușor de manevrat, aspiratorul este dotat cu un furtun rotativ la 360°. Astfel poți aspiră în toate colțurile casei, fără a fi nevoit să muți manual aspiratorul, pentru că se va roți singur în direcția ta de lucru.

Compact

Aspiratoarele Daewoo rezolva orice grijă de depozitare prin designul compact și vizibil îmbunătățit. Astfel nu vor ocupă mult spațiu, le vei putea strecura prin cele mai înguste spații și vor fi manevrabile fără prea mult efort.

Light

Un aspirator voluminos va ocupă mereu mult spațiu în debara și va fi foarte greu de transportat dintr-o încăpere în altă.

Aspiratoarele Daewoo sunt ușoare, simplu de folosit și depozitat, fără să afecteze însă performanță excelență.

Dust Bin Handle

Mânerul recipientului pentru praf te va ajută să golești cu ușurință praful acumulat în timpul aspirării, având și un avantaj în manevrabilitatea aparatului prin a face transportarea acestuia mai confortabilă.

AA Class Performance

Clasa de performanță AA reprezintă categoria la care se încadrează eficientă energetică și performanță de aspirare a aspiratorului.

Primul A indică eficientă energetică cea mai înalta, din categoria cea mai bună.

Al doilea A reprezintă procentul de praf captat de aparat, aspiratoarele Daewoo având cea mai bună clasa de performanță a aspirării.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun