PRODUSE
Coșul tău

Ceaun tuci aluminiu alimentar cu capac 20 L

Ceaun tuci aluminiu alimentar cu capac 20 L
Stoc epuizat
Ceaun tuci aluminiu alimentar cu capac 20 L
Produsul beneficiază de livrare cu verificare colet. Vă rugăm să verificați ambalajul, produsul și accesoriile atunci când îl preluați de la firma de curierat.
189,00 Lei
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
  • Model: CEAUN 20L
  • EAN: 4823102606286
Etichete: Ceaun , tuci , aluminiu , alimentar , cu , capac , 20 , L

  Recomandari privind utilizarea veselei din ALUMINIU

              Vesela din aluminiu turnat se fabrica din aliaje alimentare de aluminiu prin turnarea in matrite de racire . Acesta este unul din cele mai calitative si ecologice moduri de producere al veselei.  

              Studiile au demonstrat ca utilizarea zilnica a veselei din aluminiu NU reprezinta nici un fel de pericol sanatatii omului. Aluminiul este un material ideal pentru tigai, oale si ceaune. Acesta este usor si conduce caldura de 10 ori mai bine decat fonta si de 4 ori mai bine decat inoxul.  

              Pe un vas din aluminiu nu se creeaza zone de supraincalzire si margini reci chiar daca flacara care il incalzeste este foarte mica. Datorita conductivitatii inalte a aluminiului peretii vasului se incalzesc repede si uniform (gospodinele vor aprecia acest fapt). Timpul de pregatire se scurteaza , iar bucatele nu mai sunt un amestec din produse crude si arse. Vesela din aluminiu este accesibila , durabila , usoara si simpla in utilizare. Vesela din aluminiu nu strica gustul , culoarea ori mirosul bucatelor. In vesela din aluminiu se poate praji , fierbe, cali produse ne acide.

                 Avantajele veselei din aluminiu :
-    durata lunga de utilizare
-    rezistenta ridicata
-    ergonomie – pastrare indelungata a caldurii
-    accesibilitate
-    ecologica 

                 Inainte de prima utilizare vasul nou din aluminiu trebuie spalat in apa fierbinte , folosind buretele si detergent lichid de vase neutru , dupa care se sterge pana la uscat. Daca peretii vasului din aluminiu s-au intunecat , stergeti vasul cu o laveta cu solutie de otet alimentar diluat cu apa in proportii egale, dupa care vasul se spala cu apa si se sterge pana la uscat.
-    nu permiteti supraincalzirea veselei fara continut
-    nu folositi bureti metalici si substante abrasive la spalatul veselei
-    nu incalziti grasimi pana la carbonizare
-    nu lasati la pastrare bucatele gatite in vasul de aluminiu
-    pentru indepartarea resturilor lipite lasati la inmuiat
-    dupa utilizare vesela trebuie spalata si uscata

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun