PRODUSE
Coșul tău

Masina de spalat HWM-V5080D++, 5 kg, 800 RPM, Clasa D, 60 cm, Alb

Masina de spalat HWM-V5080D++, 5 kg, 800 RPM, Clasa D, 60 cm, Alb
Stoc epuizat
Masina de spalat HWM-V5080D++, 5 kg, 800 RPM, Clasa D, 60 cm, Alb
Produsul beneficiază de livrare cu verificare colet. Vă rugăm să verificați ambalajul, produsul și accesoriile atunci când îl preluați de la firma de curierat.
1.049 Lei
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
  • Model: HWM-V5080D++
  • EAN: 5949088560530
Credit module TBI Bank RO 1.1.2

65.65 Lei x 24 rate

Etichete: Masina , de , spalat , HWM-V5080D++ , , 5 , kg , , 800 , RPM , , Clasa , D , , 60 , cm , , Alb

Masina de spalat HWM-V5080D++, 5 kg, 800 RPM, Clasa A++, 60 cm, Alb

  
  

Beneficii:

  • Masina de spalat rufe standard cu incarcare frontala;
  • Capacitate de incarcare de 5 kg, potrivita pentru o familie de 2-3 membrii;
  • Este echipata cu 15 programe de spalare;
  • Viteza maxima de centrifugare de 800 rotatii pe minut;
  • Masina de spalat rufe dotata cu tehnologiile Eco Logic, Sistem detectare spuma, Sistem de control electronic al balansului iar ca functii, Start intarziat, Clatire suplimentara si Blocare acces copii.
  
Masina de spalat rufe, echipata cu tehnologiile Eco Logic, Sistem detectare spuma, Sistem de control electronic al balansului iar ca functii, Start intarziat, Clatire suplimentara si Blocare acces copii care creeaza conditii optime de spalare pentru rufele tale si asigura o curatare eficienta si delicata. Puteti incarca pana la 5 kg pentru un singur ciclu de spalare, potrivit pentru o familie cu 2-3 membrii.
  
Tipul de masina de spalat rufe standard este cea mai intalnita varianta, deoarece poate fi plasata oriunde, atat timp cat este conectata la un canal de scurgere si la o instalatie de apa.

Masina de spalat cu incarcare frontala este un model clasic, datorita hubloului transparent prin care poti observa usor ce se intampla cu rufele tale.

Capacitatea masinii de spalat, exprimata in kilograme, reprezinta greutatea hainelor pe care masina de spalat le poate spala eficient, fara a folosi surplus de energie sau de apa sau fara a dura prea mult si a afecta eficienta procesului de spalare. Capacitatea de spalare se masoara in haine uscate.


Viteza de centrifugare este exprimata in rotatii pe minut si este un alt criteriu de care trebuie tinut cont atunci cand este achizitionata o masina de spalat. Cu cat viteza de centrifugare e mai mare, cu atat mai uscate sunt hainele dupa spalare.


Consumul de energie electrica si de apa al masinii de spalat rufe este dat si prin clasa de eficienta energetica. Cu cat clasa de eficienta energetica este mai marede la A+++ la D, cu atat consumul de energie si apa este mai mic.
  
Tehnologii si functii
  

Sistem Eco Logic

Optimizeaza consumul de apa si detergent, precum si durata programului de spalare in functie de cantitatea de rufe incarcate. Sistemul Eco Logic te va ajuta sa protejezi natura si sa faci si economie. De exmplu, la incarcarea pe jumatate a masinii, economia de energie poate ajunge pana la 50%.

  

Sistem detectare spuma

Daca este utilizata o cantitate prea mare de detergent, se va forma o cantitate mare de spuma, fiind afectata eficienta etapelor de spalare si clatire. Aceasta functie permite detectarea automata a spumei in exces si indepartarea acesteia.

  

Sistem de control electronic al balansului

Produsul dispune de sistem electronic al balansului care, prin distribuirea uniforma a rufelor in interiorul tamburului, diminueaza vibratiile si reduce zgomotul produs in timpul stoarcerii.

  

Functie start intarziat

Va ofera flexibilitate maxima, permitand setarea pornirii aparatului la programul dorit, intr-un interval de 3-12 de ore.

  

Functie clatire suplimentara

Selectarea acestei functii activeaza clatirea suplimentara a rufelor.

  

Blocare acces copii

Puteti activa aceasta functie pentru a evita actionarea masinii de spalat de catre copii in timpul functionarii acesteia.

Specificatii
FUNCTII & SIGURANTAFunctii Clatire suplimentara Start intarziat Rapid 15 minute Durata timer 3 h 12 h Functii de siguranta Blocare acces copii Tehnologii Eco Logic Detectare Spuma Sistem de control electronic al balansului
PROGRAME SI OPTIUNIPrograme spalare Program rapid Rinse Numar programe spalare 15 Durata program rapid 15 min Trepte viteze centrifugare 800
CARACTERISTICI GENERALETip incastrare Standard Tip masina de spalat Standard Slim Nu Tip incarcare Frontala Marime familie 2 membri 3 membri Capacitate de incarcare 5 Kg Viteza maxima centrifugare 800 rpm Nivel zgomot spalare 76 dB Tip deschidere hublou Stanga Tip panou de comanda Mecanic Culoare Alb
CONSUM ENERGIEEficienta energetica Clasa energetica A++ dintr-o gama de la A+++ la D Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa D Eficienta energetica spalare Clasa D Consum de energie/100 spalari 60 kWh
DIMENSIUNIAdancime 49.7 cm Latime 59.7 cm Inaltime 84.5 cm

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun