PRODUSE
Coșul tău

Informații de Livrare

Modalități de livrare pentru produsele vândute de Menarom

Livrare prin curier (standard) Urgent Cargus sau Sameday.

Durata estimată este de 1-2 zile lucrătoare pentru produsele aflate "În stoc", iar costul de livrare variază în funcție de categoria de produse, începând de la 29 de lei, până la 290 de lei. 


Urmărirea comenzii tale

După ce ai înregistrat comanda, poți urmări statusul acesteia din contul tău de client, în secțiunea “Comenzile mele”.


Modificare sau anulare comandă

Posibilitatea anulării unei comenzi sau livrări este disponibilă în contul tău de client, secțiunea „Comenzile mele”. În cazul în care anularea nu mai este posibilă din cont, daca te-ai răzgândit și nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decât cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poți anunța cât mai repede la adresa de e-mail suport@menaromsrl.ro. Colegii noștri de la Suport vor face tot posibilul să îți modifice sau anuleze comanda.


Livrare cu verificare colet

Produsele beneficiază de livrare cu verificare colet. Vă rugăm să verificați ambalajul, produsul și accesoriile atunci când îl preluați de la firma de curierat. Reclamațiile ulterioare cu privire la lipsa unor accesorii nu vor fi luate în considerare. În cazul în care, la verificare, se constată nereguli (produs deteriorat/lovit/spart sau lipsa unor accesorii), se completează un proces verbal de constatare cu reprezentantul firmei de curierat.