PRODUSE
Coșul tău

Plite incorporabile

Produsele beneficiază de livrare cu verificare colet. Vă rugăm să verificați ambalajul, produsul și accesoriile atunci când îl preluați de la firma de curierat.
Brand: Samus Model: PSG64SX5
Elegantă și modernă Plita încorporabilă Samus își face imediat loc în bucătăria ta. Fabricată din inox și având grătar de fontă, cu un design modern și elegant, aceasta te ajută să transformi gătitul într-o adevărată plăcere. Gătește cu ușurință și bucură-te de performanță și fiabilitate. ..
599 Lei
Brand: Samus Model: PSG-32SX
Samus PSG-32SX este o plita incorporabila pe gaz, din inox, cu 2 arzatoare, aprindere electrica la o mana si sisteme de siguranta la arzatoare, perfecta atat pentru bucatariile clasice, cat si pentru spatiile de gatit moderne.Cu un design elegant si panou de control frontal, aceasta plita Samus..
329 Lei
Brand: Samus Model: PSG75SG
Sticla neagraLatime 68 cm5 arzatoare pe gazGratare din fonta1 arzator triplu(3,4 kW)1 arzator mare(2,4 kW)2 arzatoare medii(1,8 kW)1 arzator mic(1 kW)Panou de control frontalSisteme de siguranta la arzatoareAprindere electrica la o manaMontata pentru gaz natural(diuze separat pentru butelie)Dimensiu..
899 Lei
Brand: Samus Model: PSG-64SX8
InoxLatime 58 cm4 arzatoare pe gazGratare din fonta1 arzator mare (2,4 kW)2 arzatoare medii (1,8 kW)1 arzator mic (1 kW)Panou de control frontalSisteme de siguranta la arzatoareAprindere electrica la o manaMontata pentru gaz natural(diuze separat pentru butelie)Butoane din aluminiuDimensiuni brute:6..
599 Lei
Brand: Samus Model: PSG-64SX7
InoxLatime 58 cm4 arzatoare pe gazGratare din fonta premium1 arzator triplu(3,4 kW)2 arzatoare medii(1,8 kW)1 arzator mic(1 kW)Panou de control frontalSisteme de siguranta la arzatoareAprindere electricaMontata pentru gaz natural(diuze separat pentru butelie)Butoane din inoxDimensiuni nete: 650..
625 Lei
Brand: Samus Model: PSG-64SGX1
Sticla neagra+bord din inoxLatime 58 cm4 arzatoare pe gazGratare din fonta1 arzator mare(2,4 kW)2 arzatoare medii(1,8 kW)1 arzator mic(1 kW)Panou de control frontalSisteme de siguranta la arzatoareAprindere electricaMontata pentru gaz natural(diuze separat pentru butelie)Butoane din inoxDimensiuni n..
719 Lei
Brand: Samus Model: PSG-64SG3
Sticla albaLatime 58 cm4 arzatoare pe gazGratare din fonta1 arzator triplu(3,4 kW)2 arzatoare medii(1,8 kW)1 arzator mic(1 kW)Panou de control frontalSisteme de siguranta la arzatoareAprindere electrica  Montata pentru gaz natural(diuze separat pentru butelie)Butoane metalice negreDimensiuni ne..
759 Lei
Brand: Samus Model: PSG-63SX1
InoxLatime 58 cm3 arzatoare pe gazGratare din fonta1 arzator triplu(3,4 kW)1 arzator mediu(1,8 kW)1 arzator mic(1 kW)Panou de control lateralSisteme de siguranta la arzatoareAprindere electricaMontata pentru gaz natural(diuze separat pentru butelie)Butoane din inoxDimensiuni nete: 650x565x170 m..
599 Lei
Brand: Samus Model: PSG32SX3
Plită incorporabilă Samus PSG-32SX3, 2 arzătoare pe gaz, Aprindere electrică, Sisteme de siguranţă la arzătoare, Montată pentru gaz natural(diuze separat pentru butelie), Butoane din inox, Inox  ..
320 Lei
Brand: Samus Model: PS650VS
Efectul RETRO în casa modernă Design-ul retro revine în forță în secolul XXI! Lasă parfumul trecutului să aducă un aer elegant casei tale cu ajutorul plitei încorporabile rustice Samus. Concepută după cele mai noi tehnologii și cu design rustic, ales cu atenție în cele mai mici detalii, aceasta..
615 Lei
Brand: Heinner Model: HBH-V4IWFGBK
Plita incorporabila Heinner HBH-V4IWFGBK, Gaz, 4 arzatoare, Arzator wok, Aprindere electrica integrata, Gratar fonta, 58 cm, Sticla neagra    4 Arzatoare gaz  Arzator WokArzatorul WOK cu putere mare si flacara dubla este perfect pentru prepararea in vase mari si tigai d..
649 Lei
Brand: Heinner Model: HBH-V4IEIX
Plita incorporabila Heinner HBH-V4IEIX, Gaz, 4 arzatoare, Arzator wok, Aprindere electrica integrata, Control lateral, 58 cm, Inox    4 Arzatoare gaz  Aprindere electrica integrataArzatoarele se pot utiliza simplu si usor, prin apasarea unui singur buton.  Sis..
399 Lei
Brand: Heinner Model: HBH-S584WI-IX
  4 arzatoare gaz  Arzator WOKArzatorul WOK cu putere mare si flacara dubla este perfect pentru prepararea in vase mari si tigai de tip wok.  Gratare stabile din fontaGratarele din fonta oferta stabilitate si rezistenta pe termen lung, fiind astfel mai sigure si mai uso..
569 Lei
Brand: Heinner Model: HBH-S584I-IX
  4 arzatoare gaz  Aprindere electrica integrataArzatoarele se pot utiliza simplu si usor, prin apasarea unui singur buton.  Sistem siguranta gazDupa aprinderea arzatorului, se mentine apasat butonul timp de aproximativ 5-10 secunde pentru a permite functionarea corecta..
449 Lei
Brand: FRAM Model: FBH-S4IWF-RBG
Plita incorporabila Fram FBH-S4IWF-RBG, Gaz, 4 arzatoare, Wok, Aprindere electrica, Gratar fonta, Duze GPL incluse, 60 cm, Bej  Gratare stabile din fonta Gratarele din fonta oferta stabilitate si rezistenta pe termen lung, fiind astfel mai sigure si mai usor de utilizat.  Ap..
849 Lei
Brand: FRAM Model: FBH-S4IWF-GRBK
Plita incorporabila Fram FBH-S4IWF-GRBK, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Gratar fonta, Duze GPL incluse, 60 cm, Sticla neagra  Gratare stabile din fonta Gratarele din fonta oferta stabilitate si rezistenta pe termen lung, fiind astfel mai sigure si mai usor de utilizat. &n..
899 Lei
Brand: FRAM Model: FBH-S4IWF-GRBG
InformatiiBrand: FramGarantie: 36 luniSpecificatii generaleIncorporabila: DaMaterial: SticlaAlimentare: GazValva de siguranta: DaPozitionare butoane: Frontal dreaptaFunctii si optiuniAprindere electronica: DaZone de incalzireNumar de arzatoare: 4DotariMat..
849 Lei
Brand: Heinner Model: HBH-S584WI-GBK
  Design elegant din sticla neagraCu un design elegant, in linii simple, plita Heinner HBH-S584WI-GBK isi poate gasi loc in orice bucatarie, fie ea moderna sautraditionala.  Arzator WOKArzatorul WOK cu putere mare si flacara dubla este perfect pentru prepararea in vase mari si ti..
569 Lei
Brand: Samus Model: PSG-32SG
Samus PSG-32SG este o plita incorporabila pe gaz, din sticla neagra, cu 2 arzatoare, aprindere electrica la o mana si sisteme de siguranta la arzatoare, perfecta atat pentru bucatariile clasice, cat si pentru spatiile de gatit moderne.Cu un design elegant si panou de control frontal, aceasta pl..
399 Lei
Se afişează de la 1 până la 24 din 40 (2 Pagini)