PRODUSE
Coșul tău

Termeni și Condiții

Site-ul menaromsrl.ro numit în continuare menaromsrl.ro, este proprietatea MENAROM SRL, persoană juridică înregistrată în Adjud, Str. Republicii 106, cu datele de identificare la registrul comerțului J39/373/2001, CUI/CIF: RO14269735, numită în continuare MENAROM SRL.


Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. MENAROM SRL își asumă dreptul de a modifică aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.MENAROM SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe site-ul menaromsrl.ro și nu îi conferă dreptul de a descarcă sau de a modifică parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei MENAROM SRL fără acordul prealabil scris al acesteia.Dreptul de a crea o legătură web – link – către menaromsrl.ro este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru MENAROM SRL sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea în scris sau prin email a acordului nostru.


1. Dreptul de autor al MENAROM SRL asupra informațiilor publicate pe site 

Întregul conținut al site-ului menaromsrl.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea MENAROM SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială.Folosirea fără acordul MENAROM SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Se permite folosirea site-ului menaromsrl.ro numai în limitele menționate în prezentul document. Pentru raportarea încălcării legii drepturilor de autor, va rugăm să ne contactați pe e-mail contact@citu.ro sau să sunați la numărul de telefon 0767 08 02 01.


2. Produsele și serviciile oferite pe site-ul menaromsrl.ro.

MENAROM SRL oferă garanție, în mod expres, implicit, în ceea ce privește funcționarea acestui site, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe site precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres cu folosirea acestui site și cumpărarea produselor. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate în orice mod (culoare, formă, aspect etc.).Conținutul menaromsrl.ro (texte, descrieri ale produselor, specificații tehnice, imagini, simboluri) este proprietatea intelectuală a MENAROM SRL ȘI este aparat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. MENAROM SRL își rezervă dreptul să modifice descrierile și specificațiile produselor fără o notificare prealabilă.


Produsele propuse de către MENAROM SRL sunt valabile în limita stocurilor disponibile. Stocurile nu sunt actualizate în timp real și pot exista discrepanțe între stocul afișat și stocul existent. Dacă stocul este epuizat, veți fi informat ulterior. Înregistrarea comenzii nu reprezintă și confirmarea acesteia.


3. Modalitatea de comandă

Cumpărarea produselor din magazinul nostru menaromsrl.ro o poți face comandând online sau telefonic.Produsele pe care dorești să le comanzi pot fi găsite fie prin utilizarea meniului “Produsele noastre”, ce conține categoriile de produse, fie prin folosirea câmpului de căutare. Procesul de comandă este încheiat cu succes când ești informat de către aplicațiile menționate, pe email/ sms/ telefonic că această este procesată și va fi livrată.


4. Modalități de plată disponibile

Plata produselor comandate de pe magazinul nostru menaromsrl.ro  se poate efectua în următoarele moduri:

- Ramburs, în momentul în care curierul ajunge la destinație

- În avans, plata online cu cardul.


5. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face prin intermediul serviciilor de livrare Cargus sau Sameday.Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună și corespund cantitativ și calitativ cu ceea ce s-a comandat și această este făcută în momentul primirii/predării documentelor fiscale legale ce însoțesc coletul.MENAROM SRL își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de MENAROM SRL care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești.


6. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile către alte site-uri, erori de funcționare

Site-ul menaromsrl.ro este găzduit de serverele unei terțe firme. MENAROM SRL nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări sau actualizări ale scripturilor programate. MENAROM SRL nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului menaromsrl.ro. MENAROM SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natură site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul menaromsrl.ro. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauza.


7. Politică de confidențialitate

Va rugăm să citiți aici menaromsrl.ro/politica-de-confidențialitate/ Politică de confidențialitate cu atenție și să vă asigurați că o înțelegeți. Acceptarea acestei Politici de confidențialitate este prezumată odată cu prima dumneavoastră vizită pe Site-ul menaromsrl.ro. Dacă nu sunteți de acord cu această Politică de confidențialitate, trebuie să încetați imediat folosirea Site-ului.


8. Dispoziții finale

Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe menaromsrl.ro și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la dată sesizării în scris a problemelor, de către utilizator. Dacă apar probleme care nu par a putea fi rezolvate cu persoană cu care discutați, puteți lua legătură pentru o conciliere gratuită cu Adrian la adresa de mail adrian@citu.ro.În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părți.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare a site-ului menaromsrl.ro, clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.


9. Date de identificare firma

MENAROM SRL Sediu Social: Str. Republicii 106, Adjud, CUI: RO14269735 Reg. Comerțului: J39/373/2001