Dreptul de a fi uitat
Folosește această opțiune dacă dorești să stergi toate datele personale din magazinul nostru. Reține că acest proces va șterge contul, și nu te vei mai putea autentifica sau folosi.
Folosește această opțiune dacă dorești să stergi toate datele personale din magazinul nostru. Reține că acest proces va șterge contul, și nu te vei mai putea autentifica sau folosi.